Om Anna-Karin

Jag vet faktiskt inte vad som hände först.

Det var snarare några pusselbitar

som låg framför mig och väntade på att sättas ihop:

en influensa, en film på youtube och en tågresa.Hej!


Jag heter Anna-Karin och våren 2019 grundade jag BEEhappy.


När något griper tag i en 

Allt började en vargavinter, då jag ligger nedbäddad i skönaste soffan i influensa. Plötsligt börjar jag följa ett helt biodlingsår på en youtube-kanal. Sedan, eller kanske innan, tuffar ett tåg mot Stockholm. Jag bläddar i ett magasin, läser om urban biodling och när jag ser kuporna på stadens tak spritter jag till av glädje.


Kontrasterna berör mig. Det andas framtidstro! Biodlingen som en slags motståndsrörelse, för en grönskade stad , en länk mellan människa - natur - djur.


Vem vill inte vara happy?

Efter avslutad biodlingskurs, tre skopor tvivel och sju goda val, så knådas idéerna och BEEhappy grundas, våren 2019. Företagsnamnet var inte självklart. Lät det för flummigt? När jag smakat på ordet så blev det bara godare och godare och vem tusan vill inte vara happy? Och ännu mer rätt kändes det när någon sa att det fick hen att känna framtidstro. Ord bär på betydelser och tydligen också förhoppningar.


Det yrkesliv jag lämnade bakom mig var i huvudsak inom HR samt gymnasie- och vuxenutbildning. Oavsett vad jag har jobbat med så har schysst värdegrund, jämställdhet och hållbarhet varit ledorden. 


Bidra till ett bättre samhälle
Målet med BEEhappy är att främja hållbarhet för kunder och samverkanspartners, för närsamhället och för mig själv och min familj. Mina barnbarn och alla andra barn är framtiden.  Jag tror att vi alla gör vårt bästa för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för kommande generationer. Gräv där du står. Alla kan bidra. 


Med passion och kunskap för hög kvalitet

Bisamhället, denna fantastiska superorganism, upphör aldrig att fascinera mig. Arbetet med bisamhällena förde mig nyfiket vidare till nya områden, och jag vidareutbildade mig inom bihälsa och honungssensorik.  Honungshanteringen sker med stor omsorg och varsamhet, ett arbete som jag utvecklar kontinuerligt för att skapa kvalitetshonung med en rik doft- och smakupplevelse. 


Vill du samverka? Jag ser fram emot att höra ifrån dig! 


Anna-Karin 


070-283 48 55
annakarin[at]beehappy.se
FÖRETAGET

BEEhappy AB


Besöksadress Honungsverkstad

Raholmsvägen 100C, Alnö

Google Maps


Postadress

Bullås 114

865 92 Alnö

FÖLJ BEEHAPPY 

© 2024 Copyright BEEhappy. All Rights Reserved.